Besök en djuraffär i Stockholm

13 oktober 2020
jonas olsson

Det finns ingenting som går upp emot ett husdjur. Livssituationen kan variera och förhållanden kan komma och gå, men ett husdjur betyder villkorslös kärlek. Alla typer av husdjur kräver lite utrustning, mat och kärlek. De behöver vård och uppmärksamhet. Det är just detta som vi djurägare uppskattar.

Vilket husdjur föredrar du? Det sägs att olika personlighetstyper föredrar olika husdjur – kräldjur, möss, hund eller katt. Det är inte riktigt sant. Många av oss har gärna mer än en art som husdjur. En hund samspelar vi med mer än en katt, men båda ger oss mycket glädje.

 

Behöver alla husdjur ett startkit?

Många krånglar till tillvaron lite mer än nödvändigt. När vi ska skaffa husdjur tänker vi att vi måste inhandla en hel armé av tillbehör. Detta är delvis sant. Ditt husdjur, oavsett art, behöver mat och lite annat. 

En bädd är aldrig fel och för de djur som inte begagnar, sådana passar det ofta bra med en egen vrå där de kan dra sig undan. Många husdjur uppskattar också leksaker och godis. Kanske din orm inte är så intresserad av sådant, men har du en katt eller en hund gör du garanterat succé som djurägare om du handlar hem lite sådant.

 

 

En pålitlig leverantör

Alla behöver vi en leverantör som kan se till att vi får hem de varor vi behöver. Djurägare är inget undantag. Livsmedelsaffärer i all ära, men de går inte upp emot en djuraffär i Stockholm. Vad är då skillnaden? Kunskap och sortiment. 

En specialbutik har helt andra möjligheter att hjälpa dig hitta rätt. De har också ett sortiment som ingen vanlig affär kan komma i närheten av. Personalen är med största sannolikhet djurintresserade och kan bistå med råd och rön. Vissa butiker erbjuder också kloklippning och pälsvård på plats. Service och kvalitet som du och ditt djur eftersöker.

Fler nyheter