Blommogram i Stockholm

22 juli 2021
Lily Hansen

Det finns så många tillfällen där en bukett blommor är det bästa alternativet för att göra någon glad eller få någon att känna sig uppskattad. När det inte finns möjlighet att själv leverera blommor dit man önskar är ett blommogram en bra lösning. Det är kanske någon som fyller år, behöver muntras upp eller du vill bara säga tack till en vän. Det kan vara svårt att hitta någonting som är lämpligt att ge bort, men en bukett blommor är alltid uppskattat.

Känner du att orden inte räcker till när du vill förmedla en tanke eller känsla? Du kanske håller någon kär och vill skicka ett blommogram i Stockholm. Blomsterspråket ser olika ut i olika delar av världen och det västerländska blomsterspråket är uppbyggt på godtycklig symbolik. De flesta vet att en ros betyder kärlek, få vet att en iris betyder goda nyheter och en lilja symboliserar renhet. Blomsterspråket har sitt ursprung i Orienten, olika blommor förmedlade givarens känslor.

 

Vad är ett blommogram?

Ett blommogram är en blomsterhälsning som förmedlas till en annan plats och det är väldigt enkelt och smidigt att skicka en hälsning på detta sätt. Blommorna levereras ända fram till dörren och det uppskattas mycket av mottagaren. Det går att få med ett hälsningskort ifall du vill det och du bestämmer själv vad det ska stå på kortet. Om du gör beställningen tidigt på morgonen så brukar det oftast gå att få leverans samma dag.

Om du har frågor angående leverans, sortiment eller andra frågor så ring gärna en blomsterbutik, de svarar gärna på dina frågor och hjälper dig. Du kan få rådgivning om du är osäker på vilken sorts blommor som passar för det som du vill förmedla till mottagaren. En bukett röda rosor till arbetskamraten kanske inte är det bästa valet, och en iris till en nybliven änka blir mer än fel. 

 

Fler nyheter