Dina krav på kompletta stall

15 mars 2022
jonas olsson

editorial

Har du länge haft en dröm om att kunna ha dina stora fyrbenta vänner hemma på din tomt? Det är inte alltid man hittar den perfekta gården. Men hittar man den perfekta marken, så har man alla möjligheter att skapa sin egen gård. Genom att få hjälp med att bygga kompletta stall kan du ha dina bästa vänner på hemmaplan. Det är en helt annan känsla att vakna och gå ut till sina hästar på morgonen, än att behöva sätta sig i bilen och köra dit. 

Det finns väldigt bra hjälp att få när man vill bygga ett stall. Det finns många olika lösningar, vare sig du har små shettisar eller om du har Shirehästar. För givetvis ska de få den plats de behöver oavsett storlek. I rätt stall kan du ha alla hästarna samlade i en trivsam miljö för dem. När man bygger upp ett stall så gör man det med otroligt bra och hållbar kvalitet på sakerna. 

 

kompletta stall

Vilket stall väljer du?

Vill du ha ett lite mindre hobbystall? Inte så litet att ni inte får plats – det kommer trots allt finnas både sadelkammare och foderplats. Med smart placering av boxarna får allting plats. Givetvis väljer du även själv hur stora boxarna ska vara. Vill du ha en mindre modell av stall så kan du välja att ha allt mellan tre till fem boxar. Dessa kan du som sagt ha i olika storlekar och material beroende på vad du önskar. 

Behöver du mer plats, eller vill du kanske rent av vara obegränsad? Då ska du välja ett maxistall. Där kan du välja så många boxar du själv önskar att ha. Du bestämmer även själv hur stora sadelkammaren och foderrummet ska vara. Är du intresserad av någon av dessa, eller kanske uteboxar? Ta kontakt redan idag och be om en offert.

Fler nyheter