En ljusslinga driven av solcell blir ett vackert och energibesparande tillskott i trädgården

18 maj 2022
Cecilia Olsson

editorial

Nu börjar sommaren närma sig och man ser fram emot roliga trädgårdsfester och härliga ljumma kvällar ute i friska luften. Vare sig man tycker om att spendera tid i sin trädgård i lugn och ro eller om man föredrar större tillställningar med släkt och vänner så kan ljusslingor hjälpa till att skapa den perfekta atmosfären. Det är få saker som skapar en så mysig stämning när solen gått ner som ljusslingor hängande mellan träd, längs med staket och räcken eller mellan stolpar på altanen.

Med solcellsdriven belysning blir det billigare samtidigt som det är bättre för miljön 

Eftersom det är så vackert med ljusslingor så är det högst troligt att man vill ha dem tända så ofta som möjligt. Det är dock något som kan dra en del ström och därmed ha negativ inverkan på miljön om man använder sig av eldrivna lampor. Då är det betydligt bättre att använda sig av solcellsdrivna lampor som inte kräver mer än solens strålar för att lysa vackert när solen gått ner. 

Ljusslinga solcell

Eftersom dessa ljusslingor drivs av solen så behöver man inte krångla med att dra kablar eller anpassa var ljusslingorna ska hänga utifrån var eluttagen finns. Det ger större flexibilitet och gör dessutom att man enkelt kan flytta runt ljusslingorna efter behov, så länge man ser till att solens strålar når fram till solcellerna under dagen för att lamporna ska kunna laddas upp.

Ljusslingor med solceller som lyser året om

Hos SolarCamp finns ljusslinga solcell i flera längder, former och färger. De solcellsdrivna ljusslingorna hos SolarCamp är av hög kvalitet, designade till att lysa vackert året runt med hjälp av solens härliga strålar som både är gratis och helt naturliga. SolarCamps ljusslingor med solceller är självförsörjande med ström från solpanelen och kan därför snabbt och enkelt sättas upp precis där man vill ha dem, utan behov för elkablar.

Fler nyheter