En trevlig weekend

08 juni 2020
Lily Hansen

Ibland behöver man byta bort vardagen mot något helt annat. Det behövs inte nödvändigtvis årslånga resor över halva jordklotet för att pigga upp; en helg i det vackra Gästrikland lyfter humöret på ett alldeles underbart sätt. 

När avsikten är att skämma bort sig själv och kanske resten av familjen är det fint att se andra vyer och njuta av en skön hotellvistelse i Gävle. En vacker stad ger alla tillfälle att samla energi och att ta med sig fina minnen hem.

Det finns mycket att göra i stan – sportevenemang eller kanske ett besök på Furuviksparken roar de flesta.

 

Vardagslyx med extra allt
De flesta av oss lägger inte alls tillräckligt med tid på att skämma bort oss själva. Ändå behöver det varken vara dyrt eller svårt. Att checka in på ett hotel i Gävle är lite som att checka ut från vardagen.

Ett rum där någon bäddat en stor och bekväm säng är en bra början. Efter det att man packat upp kan man gå ner till restaurangen, kanske ta en drink och sedan äta god mat som någon annan lagat. 

Kanske är det dags för kvällsnöjen efter det? Staden har många trevliga ställen att besöka och är alldeles lagom stor för en stilla sightseeing.

 

Vad vill du ha ut av din ledighet?
Vi människor bär på olika önskningar och drömmar och alla vill inte samma sak. För vissa är det aktivitet dagen lång som gäller medan andra föredrar ett mera stillsamt liv.

Gävle ger dig möjlighet till båda alternativen. Från din fasta punkt i tillvaron styr du själv över din vistelse. Om du vill stanna på hotellrummet och äta chips och se på tv är det precis lika bra som att flänga stan runt femton varv!

Din ledighet är din egen och med rätt planering kommer du att checka ut nöjd och belåten.

Fler nyheter