Engagera dig i en församling eller förening i Hudiksvall

20 juli 2021
jonas olsson

Saknar du som är Hudiksvallsbo något att göra på din lediga tid? Många har kanske inte det problemet, utan tycker snarare att tiden aldrig räcker till. Men allas livssituationer ser olika ut. Dessutom skadar det inte att ibland göra något bara för att man själv är intresserad, och för att koppla bort alla måsten som vardagen bjuder på. 

Kanske skulle du ta och testa föreningslivet? Att engagera sig i en förening kan vara ett bra sätt att få ägna sig åt sitt intresse och samtidigt få umgås med andra människor. Beroende på vad det handlar om för någon förening så kan det också bli ett sätt att ge av sin tid till att göra något för andra, vilket kan kännas värdefullt. 

 

 

Vad kan man välja på om man vill testa föreningslivet i Hudiksvall?

Det finns gott om idrottsföreningar, intresseföreningar, studieförbund och församlingar i Hudiksvall. Så det kan mycket väl finnas något som passar just dig.

Om du inte vet vad du är intresserad av att engagera dig i så kan du ändå alltid testa något. Läs på nätet om vilka föreningar som finns i Hudiksvall. Hör av dig till någon förening som verkar intressant och fråga om de har några samlingar man kan vara med på för att testa. Besök en gudstjänst i en kyrka. Testa att gå på en orienteringsträning. Även om man tror att det inte är ens grej så skadar det inte att testa.

Kanske inser du efter att ha prövat på en förenings aktiviteter att det inte var något för dig. Då vet du det, och kan leta vidare efter något annat som är mer din grej. Men kanske hittar du ett nytt intresse som du kan lära dig mer om och utvecklas i. För utan att testa vet man ju faktiskt inte om man gillar det.

Fler nyheter