Glasrör till industrier, laboratorier och designföretag

17 februari 2022
Jenny Olsson

editorial

Mirit Glas erbjuder ett brett utbud av glasrör och glasstavar och man är en av de största leverantörerna i Norden som arbetar på beställning. Då företaget kan erbjuda ett så pass välsorterat sortiment av glasrör och glasstavar så är man en populär leverantör till såväl laboratorier och industrier som designföretag. Användningsområdena är många och några är i industriella processer, för olje- och vattennivåglas i fartyg, kompressorer och mycket mer. Glasrören är perfekta för att övervaka processer och används därför flitigt i olika produktioner.

Glasrör med fina egenskaper.

Mirit Glas har alltid ett brett utbud i lagret och det betyder att företaget kan leverera varorna snabbt. Glasrör av borosilikatglas finns från 3 mm – 400 mm i omkrets och är resistent mot kemikalier och temperaturskillnader. Glasrör och glasstänger finns även i kvartglas och vanligt glas och det går även att få rör i rektangulära former.

glasrör

Mirit Glas som är ett danskt privatägt företag har ett av de mest välsorterade råvarulagren och kan erbjuda ett brett sortiment som tillverkas på beställning. Mirit Glas har ett fantastiskt engagemang, gedigna kunskaper och omfattande kännedom om marknaden. Företaget har funnits på marknaden i snart 70 år och under flera generationer har glas levererats till såväl företag som industrin. Idag är man faktiskt det enda företaget i Skandinavien som kan härda glas på kemisk väg.

Mirit Glas har sitt huvudkontor strax utanför Köpenhamn och produktionen sker på södra Jylland där man har tillgång till mer än 1 500 m2 av lokaler. Mirit Glas är verkligen ett stabilt och pålitligt företag som har levererat glas till mängder av kunder under åren. Kundservice är något man håller som otroligt viktigt och tack vare det tillsammans med den höga standarden man håller i produktionen gör att kunderna återkommer och att vitsorden haglar tätt på hemsidan. Besök gärna företagets hemsida för att ta del av alla produkter.

Fler nyheter