Hur du får akuttandvård i Odenplan

21 mars 2022
Lily Hansen

editorial

Du väljer inte när du behöver akuttandvård i Odenplan. Det händer bara. Du har köpt en påse Werthers original, Mariannekolor eller någon annan karamell enligt dina egna preferenser. Du kommer upp från tunnelbanan och tar två steg samtidigt som du biter till över karamellen.

Kras säger det och du blir osäker på om kraset kom bara från karamellen. Kanske också från en tand som gick åt skogen i din mun. Så var det dags igen. Du börjar känna efter med tungan och jovisst, där gick en fyllning i kindtanden. Ett sådant hål som kommer att leda till rotfyllning om det inte åtgärdas.

Hur du väljer klinik för akuttandvård i Odenplan

Om du är ny i området kanske du inte har hittat en bra tandläkare ännu. Eller så är du inte nöjd med den tandläkare du har. Det kan till och med vara så att du är nöjd med den du har, men de har inte tid inom rimlig tid. Då är det dags att hitta en annan tandvårdsklinik för akuttandvård i Odenplan.

För att bespara dig tid, följ denna länk direkt: https://www.tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarMen om du vill göra det komplicerat för dig och inte litar på allt du läser utan att kontrollera själv, så kommer här några råd hur du ska gå till väga.

 

Akuttandvård odenplan

 

Checklista som en god konsument kan följa

Vad du bör fråga din presumtiva nya tandläkare när du ringer:

  • Har ni tid att ta in mig akut inom de närmsta 24 timmarna?
  • Kan ni ge mig ett prisförslag innan ni sätter igång med någon behandling?
  • Kommer ni att skälla på mig för att jag inte använder tandtråd ofta nog? (Låt bli med det!)
  • Om det blir dyrt, kan ni erbjuda en räntefri avbetalningsplan?

Vad kan ni säga för att förmå mig att efter detta välja er som min ordinarie tandläkare?

Fler nyheter