I Bromma finns hjälp att få när det uppstått bekymmer med vitvaror

14 juni 2022
Cecilia Olsson

editorial

Vitvarorna i ett hem är något som de allra flesta är mer eller mindre beroende av. Att klara sig utan en diskmaskin eller torktumlare är något många gör (även om det kanske inte är så roligt alla gånger), men när det handlar om spis, ugn, kyl och frys så är nog de allra flesta hushåll väldigt beroende av att de fungerar som de ska. Det är inte speciellt roligt om en kyl eller frys plötsligt går sönder då den är fylld med mat. Visst går det att klara sig utan spis eller ugn, men det finns då stor risk att matlagningen blir väldigt begränsad och enformig.

Ge vitvarorna goda förutsättningar att hålla länge 

På grund av att det är så besvärligt att klara sig utan de vitvaror man använder sig av dagligen så är det väldigt bra om man snabbt kan få de reparerade eller utbytta om de gått sönder. För att undvika att det plötsligt händer så kan det också vara klokt att serva sina vitvaror med jämna mellanrum.

vitvaror bromma

Då håller de längre och man kan bli förvarnad om det är så att det börjar bli dags att byta ut hela maskinen, vilket minskar risken för att de går sönder helt oväntat. Många har nog hört om någon (eller varit med om det själv) som haft en kyl eller diskmaskin som plötsligt gett upp precis under julhelgen eller något annat tillfälle där det hör till vanligheterna att bjuda hem folk på middagar som fyller kylskåpet med matvaror och diskmaskinen med disk. 

Reparation, service och försäljning av vitvaror med Bromma som utgångspunkt

Om det finns behov för köp, reparation, service, transport eller installation av vitvaror och/eller hushållsmaskiner i Stockholm med omnejd så kan man vända sig till Hushållsakuten. De köper och säljer nya och begagnade vitvaror samt utför även service och reparationer. Hushållsakuten finns dessutom tillgängliga alla dagar i veckan från morgon till kväll. Läs mer på https://www.hushallsakuten.se/.

Fler nyheter