Inga fler utgifter för nya lås

19 maj 2020
Lily Hansen

Är du en person som lite för ofta har hamnat i situationen att du blivit av med en nyckel? Att tappa en nyckel, eller ännu värre en hel nyckelknippa, är inte enbart en retlig situation rent praktiskt utan kan vara i det närmaste ruinerande. Förlorar man en nyckel behöver man i regel byta ut hela låset, och det är både omständligt för att inte tala om dyrt. Föreställ dig nu att du tappar bort hela nyckelknippan med nycklar till hemmet, arbetet, garaget, förrådet, bilen och kanske någon släkting. Det är en hel förmögenhet. Det måste ju finnas ett smartare system för detta, tänker du kanske. Du har faktiskt helt rätt! Det är det digitala systemet iLOQ som är lösningen på dina problem.  

 

Digitala lås med kodade nycklar 

Med iLOQ:s digitala låssystem kan du slippa oroa dig för att behöva byta lås när en nyckel försvinner. Man har fortfarande fysiska nycklar till låssystemet men skillnaden är alltså att dessa är digitala och därmed digitalt registrerade till låssystemet i fråga. Blir du av med en nyckel behöver du därför inte byta låset. För att undvika att fel person använder nyckeln avregistrerar du helt enkelt nyckeln så att den spärras och inte kan användas till låset. Du kan på så sätt själv välja hur många och vem du vill som ska ha tillgång till ditt lås.  

 

 

Håll koll på nyckelägarna 

Genom att använda iLOQ i Örebro till ditt hem, arbete eller var du nu vill installera det kan du också övervaka hur ofta låset används och av vem. Det kan vara värdefull information om du exempelvis vill bedöma vem som ska ha tillgång till ett utrymme – eller när. Du besparas dessutom praktiska besvär som att behöva olja låset eller underhålla det med tiden. Installationen är snabb, enkel och nyttan är långvarig och ovärderlig. 

Fler nyheter