Låt Air Wick sprida härlig doft i hemmet

08 september 2020
Cecilia Olsson

Hjärnan har en otrolig förmåga att komma ihåg dofter, både på gott och ont. Ofta kopplas dofter till en plats eller händelse som vi upplevt, vilket gör att det ofta kan vara en specifik doft som gäster kopplar till ditt hem. Är du mån om att det ska lukta gott så finns det några enkla knep som du kan ta till för en riktigt väldoftande bostad.

Sprid en härlig doft från köket

Genom att koka upp vatten i en kastrull och tillsätta citronskivor eller örter så sprids en härlig doft som till och med kan leta sig till fler rum i hemmet. Något annat som kan ha en förmåga att lukta mindre trevlig i köket är soporna, kom därför ihåg att rengöra sopkorgen med jämna mellanrum och för extra god doft kan du placera ett doftblock i nära anslutning till den för att dölja otrevliga odörer.

Använd doftljus på mer än ett sätt

Doftljus sprider en härlig doft både när de är tända och släckta. Doftintensiteten ökar förstås då du tänder ljuset men om det finns en önskan om att fylla exempelvis ett skåp med härlig doft så fungerar det bra att ställa in ett doftljus utan att tända det, då kommer du mötas av en härlig lukt nästa gång du öppnar skåpet.

Ett snabbt sätt att sprida doft

Sist men inte minst går det att snabbt fylla ett rum med väldoft genom att använda sig av en doftspray eller en dispenser, detta är luftfräschare som på ett effektivt sätt fyller rummet med en härlig lukt och döljer oönskade odörer. 

Stort utbud av kvalitetsdofter 

Air Wick är ett företag som producerar flera olika luftfräschare som förgyller hemmet. Hos coolpriser.se hittar du ett brett urval av olika produkter och dofter från Air Wick till mycket förmånliga priser som du dessutom får direkt hem med posten. 

Fler nyheter