Med myggarmband och bra utrustning har campingäventyret goda förutsättningar att bli riktigt lyckat

21 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

Att vara ute i naturen är något som de allra flesta människor mår väldigt bra av. Vare sig man befinner sig mitt inne i en skog eller vid sjö så upplever många att det är väldigt rogivande och man kan återhämta sig från stress och bara njuta. Det gör att en campingtur under årets varma månader kan vara trevligt och givande, samtidigt som det kan vara ett spännande äventyr som man kan dela med familjen eller kompisgänget. Även om det just nu är vinter och inte den mest populära tiden att campa så kan man fortfarande börja förbereda sig inför kommande campingresor. 

Det är viktigt med planering och bra utrustning

Innan man drar iväg på en campingresa så är det klokt att planera för olika scenarion. Vill man att resan ska bli någorlunda bekväm så ska man se till att vara förberedd för värme, nederbörd, vind och kyla genom att ha med sig bra kläder, sovsäck och tält.

image

Ska man vandra så är det viktigt med bra skor som man redan har gått in inför resan. Det är också viktigt att ha med sig vatten, förstahjälpen kit, proviant samt sådant som behövs för att kunna tillaga mat och exempelvis koka kaffe. Var även alltid noga med att ta reda på regler och information om resmålet/området. 

Slipp plågsamma myggbett med hjälp av smart myggarmband

Det är också klokt att skydda sig mot mygg om man ska ge sig ut på campingtur. Myggor är verkligen irriterande och kan förstöra stämningen när man vill sitta och njuta av naturen. Genom att använda ett myggarmband (som fungerar genom att det innehåller olika oljor som myggor inte tycker om) så har man ständigt på sig ett myggskydd. Tack vare att det är vattentätt så kan man dessutom ha det på sig hela tiden, oavsett om man badar eller vandrar i regnet. Hos DinGadget.se hittar man ett smart myggarmband som håller i upp till nittio dagar. 

Fler nyheter