Mysiga stunder hemma

15 november 2019
jonas olsson
Mysiga stunder hemma

När man pratar om sexliv så är det oftast tvåsamhet som man pratar om. Men att ha ett levande och hälsosamt sexliv handlar inte bara om att vårda relationer och få kärleken att frodas utan det handlar också om hälsa och att ta hand om sig själv och sin kropp. Ett fungerande sexliv, även på egen hand, främjar hälsan såväl kroppsligt som själsligt.

 

 

Uppfinningsrikedom

 

Sex är något som ska vara lekfullt, lättsamt och roligt. Variation är därför viktigt för att hålla glöden uppe. Och det finns massor med variationer även för den som är själv, antingen man vill använda en vuxenleksak eller ej. Kanske tar man akten till olika platser i hemmet eller om man är modig så kanske man även tar leken utanför hemmet. Man kan krydda upp akten genom att läsa en upphetsande text eller se en film, men vad man än gör och hur man än gör det så finns det en vuxenleksak för varje tillfälle.

 

Leksaker för vuxna

 

En vuxenleksak är ett hjälpmedel för sexuell njutning och kommer i mängder av olika former för antingen ett av könen eller båda. Även om leksaker kan ha specificerade användningsområden så bestämmer man själv vad man vill göra med den. Kanske är det lättast att börja med att prova en vuxenleksak själv för att sedan inkludera sin eventuella partner i leken. Det brukar även vara uppskattat att börja akten med att leka med sig själv för att sedan låta partnern delta. Vuxenleksaker finns för olika användningsområden. Det kan vara för att förhöja njutningen eller för att förlänga njutningen. Eller så kan man använda ett flertal vuxenleksaker under aktens gång allt eftersom temperaturen går upp. Vuxenleksaker tillsammans med smaksättare kan vara en rolig grej precis som något sexigt plagg som man kan behålla under akten. Bara din egen fantasi sätter gränserna. 

Fler nyheter