När priset på en låssmed i Stockholm spelar mindre roll

29 juli 2021
william eriksson

Att ta en riktigt festlig kväll ute på stan kan var underbart. Umgås med vänner eller träffa nya. Lyssna på musik, kanske dansa, prata och bara låta kvällen gå. Lite god mat och dryck därtill. Sedan kan du glad och belåten snubbla hemåt på småtimmarna. Väl vid ytterdörren börjar problemen.

Nej, du har ingen nyckel. Inte i någon av alla fickorna. Inte någon annanstans heller. Oj som du önskar att du hade bibehållit vanan att ha dem i en rem hängande runt halsen men så är det bara. Din nyckel är försvunnen. Du vill gå på toaletten, dricka vatten och gå och sova. Vad gör du?

 

Ett problem med en lösning

I denna situation far många tankar genom skallen. Har någon hittat nyckeln och kan spåra den till ditt hem? Borde jag ringa polisen? Kan jag kontakta släkt och vänner? Är nyckeln verkligen verkligen borta?

Klockan halv tre blir ingen glad att höra av dig, så är det bara. Polisen verkar lite överdrivet. Men såklart, det finns ju låssmeder, eller hur? Med jour? Din trötta dimmiga hjärna har slagit till igen och denna gången har den rätt.  I din situation är det smart att ta kontakt med en låsjour.

 

 

En säker och smidig lösning på problemet

Smarta människor har förstås redan sparat ner ett journummer till en låssmed i telefonen. Vi andra får leta på den. Gör en sökning på lasman.se. När du kommit såhär långt känns allting väldigt mycket bättre. Du kan sätta dig i trappen och vänta för nu är hjälpen på väg.

När din kompetenta låssmed dyker upp är det som att få se en nedstigen ängel från himmelen. Du får legitimera dig för ängeln så hen ser att det är du som är bostadsinnehavaren. Om en liten stund är hen klar med jobbet och du kan stänga dörren mot omvärlden.

Fler nyheter