Öka dina kunskaper på ridskola i Stockholm

26 april 2021
Lily Hansen

Ständigt kämpar man efter nya mål, ju mer man kan, desto bättre är det. Inom hästsporten är man aldrig riktigt fullärd. Helt ärligt är man nog inte det inom någon sport. Det finns alltid en tränare, även till de bästa. Det är så man ständigt utvecklas med sig själv och sporten man håller på med. 

Man kan ha en filosofi om hur man ska göra, men så visar det sig att en annan var bättre. Och dessutom funkade bättre. På ridskola i Stockholm får man ständigt lära sig något nytt. Man får rida på olika hästar och varenda vecka är det nytt. 

 

Det är aldrig för sent att börja

Många hittar något av det bästa som finns i stallet, en bästa vän. Inte bara en bästa vän i form av en häst, utan likasinnade människor som är lika hästgalna som du är. Tillsammans kan ni sitta och tjöta i evigheter om hästar och ridning. Hur ni vill rida, hur ni vill utvecklas. Kanske ska ni ta en turridning tillsammans?

Det är aldrig för sent att börja, eller att hitta sin bästa vän. På ridskolan finns det månniskor i alla åldrar. Man brukar även bli tilldelad en grupp som passar en själv bra. I stallet kan man spendera flera timmar utan att bli uttråkad. 

 

Gemenskap

I stallet är det ingen som dömer en. Ni har alla ett och samma intresse, ni älskar hästar. I stallet är alla på samma nivå, tokiga hästälskare. Hästarna dömer inte de heller. Glöm allt utanför stallet och bara njut när du är där. Ta en härlig barbackauteritt med hästen, det uppskattar de flesta. 

Det gäller att man har bra balans om hästen får för sig att hoppa till. Som alla vet är det stora djur, som dessutom är flyktdjur. Många hästar föredrar att ridas ut flera tillsammans. 

Fler nyheter