Överraska din partner med fruktbudet

12 maj 2021
jonas olsson

Har du märkt på senare tid att din partner börjat slarva med maten? Vill du visa din omtanke och samtidigt överraska? Då kan det vara ett tips att använda dig av fruktbudet och dess tjänster. Kanske väljer du att skicka en fruktkorg till din partners jobb. Med ett gulligt kort där du skriver att du tänker på henne eller honom. För vad gör det ifall din partners arbetskompisar får ta del av allt det goda också.

Fruktbud är också något du kan använda dig av för att tacka en kund eller en leverantör för ett bra samarbete. Eller så kan det vara något du vill skicka för att liva upp lite eller istället för godis vid en högtid. Med frukt säger du precis allt som du säger med en blomma eller godis. Men du visar även att du har en omtanke om mottagarens hälsa och vill bidra till att den, eller de, kommer må bättre. Därför är det också en mycket uppskattad present hos alla.  

 

Även inom det egna företaget

Ett fruktbud är inte bara något som du kan skicka till någon annan. Du kan även beställa det till dig själv eller ditt företag. Det är ett enkelt sätt att se till att det alltid finns en frukt till dig, din personal och alla dina besökare. Ett mycket trevligt sätt att visa omtanke på, som brukar uppskattas av alla parter. Och det är inte så dyrt som du kanske kan tro. I stort sett hade det kostat mer ifall du lagt uppdraget på någon i personalen.

Med frukt på arbetsplatsen ser du till att din personal alltid har något att äta, ifall det är extra hektiska dagar. Det livar inte bara upp för sinnet utan gör också att personalens energi och immunförsvar är på topp. Med andra ord enbart positiva effekter för alla parter.  

Fler nyheter