Skicka dina paket med Postnord

16 april 2020
Jenny Olsson
Skicka dina paket med Postnord

I tider som dessa kan det hända att man behöver skicka mer paket än vanligt eftersom man inte kan förflytta sig i samma utsträckning. Dels kan man behöva skicka större eller mindre försändelser i företaget men även privat. Kanske vill man skicka en hälsning eller födelsedagspresent till en familjemedlem, släkting eller vän. Någon som du inte har möjlighet att träffa just nu men som du ändå vill uppvakta. 

 

Om du ska skicka paket kan du besöka paket.se, där kan du skicka såväl pallar och paket som cointainer. Här kan du jämför och se vem det går snabbast och är billigast att skicka med. Sedan är det bara att välja det bästa erbjudandet och boka. Dessa samarbetar bland annat med Postnord, som är välbekant för mig. Genom dem kan man inte bara skicka post inom Sverige och Danmark, utan de har också omfattande tjänster och lösningar av många olika slag. De är den ledande transport- och logistikleverantören i Norden och antagligen det företag som de flest svenskar vänder sig till när de ska skicka brev eller paket. 

Genom deras samarbete med Postnord får man som kund tillgång till alla deras tjänster, men till bättre priser. Förutom det blir själva bokningsprocessen mycket smidigare eftersom de har en prisräknare på hemsidan.  Du blir också försäkrad om att du får det bästa alternativet för det du ska skicka. Utifrån informationen som du fyller i som försändelsetyp, avsändare och mottagarplats samt vikt, mått och antal så räknar datorn ut det bästa erbjudandet från Postnord. 

Att använda sig av sådana här tjänster är oerhört smidigt och härligt. Man slipper själv lägga ner kraft och energi på att jämföra för att hitta det bästa alternativet. Det här går inte bara snabbare utan man kan till och med spara pengar genom att välja det bästa och billigaste alternativet. 

 

 

Fler nyheter