Swingers, trekant och leksaker kan piffa upp ett sexliv som inte känns helt tillfredställande

24 maj 2021
Cecilia Olsson

Att ha ett välfungerande sexliv är något som är av hög prioritet för väldigt många människor. I början av ett förhållande är det inte ovanligt att man inte kan ta händerna från varandra och sexet sker ofta samt känns underbart. För de allra flesta par förändras det dock med tiden, vardagen tar över och känslan av att vara nyförälskad försvinner sakta men säkert. Det blir helt enkelt så att man inte prioriterar lika mycket tid för varandra och sexlivet kan bli en slags rutinsak.

Prata med varandra för att hitta en bra lösning

Har man hamnat i ett sådant här läge så finns det dock vissa saker man kan göra för att försöka rädda sexlivet och i slutändan kanske även hela förhållandet. Först och främst är det viktigt att man pratar om hur man känner, till exempel vad det är man saknar och inte saknar. För att sexlivet ska kunna vara hållbart och något som bägge njuter av så måste man komma fram till vad som ska göras tillsammans.

Hitta mer spänning genom att experimentera

När man har pratat om vad det är man saknar i sexlivet eller vilka fantasier man har så kan det vara på sin plats med lite experimentering. Det kan till exempel vara bra att ta in sexleksaker som kan hjälpa till när man tillfredsställer varandra. Vissa kan även ha en önskan om att bjuda in en till person i sängkammaren, vilket kan vara riktigt lyckat så länge man är trygg med varandra och alla är med på det. 

Träffa likasinnade människor online

Något som många par upplever kan boosta ett stagnerat sexliv är att prova på att vara swingers. Att delta i swingerspartyn är något som kan tillföra både spänning och njutning. På sidan Adultsex Dating finns möjligheten att hitta andra likasinnade människor för samtal och träffar. Säkerhet och anonymitet är högt prioriterat så vill man doppa tån lite innan man hoppar i så kan man röra sig anonymt på sidan. 

Fler nyheter