Väggdekor från sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

27 december 2020
jonas olsson

Livsmiljö och inredning påverkar oss mer än vi någonsin kan tro. De färger, bilder och material du omger dig och din familj med kan göra underverk om du tänker till. Ska du exempelvis inreda ett barnrum så vill du troligtvis inreda ett rum som hjälper barnet att komma till ro på kvällarna och sova gott hela natten.

Det enklaste sättet att skapa ett rum som är anpassat för den som bor i rummet är med hjälp av väggdekor.  Barnen växer fort. Intressen förändras och behovet av inredning och stil likaså. Välj en tapet som är neutral och främjar sömn, som blå, grön eller lugn rosa. Då kan du sedan skapa vidare med hjälp av självhäftande väggdekor.

 

Mängder av olika motiv 

Har du inte hört talas om väggdekor tidigare så kommer du att upptäcka en helt ny värld av möjligheter. Du beställer enkelt olika motiv som du klistrar på en tapet eller målad vägg. Det enda du behöver göra är att se till så väggen är ren innan. Väggdekor av god kvalitet går enkelt att ta bort när ni vill förändra och vanligtvis kan du även flytta dem. 

 

 

Ideer för barnrum

Skapar du ett barnrum för mindre barn är det alltid tacksamt att välja väggdekor med motiv av djur eller leksaker. Du kan också välja att placera deras namn på dörren till rummet eller över sängen. Vad sägs om söta små fjärilar eller en maffig monstertruck? Välj och vraka på en sajt som denna sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html

Oavsett barnens ålder kan du skapa i ett rum med hjälp av väggdekor. Extra bra är det om ni är en familj som ofta vill byta rum med varandra. Kanske har ni barn som växer och behöver dela eller byta rum allt eftersom. Byt tonåringens tuffa inredning mot småsyskonens söta figurer på bara några minuter.

Fler nyheter