Magasinering för mer yta att bo på

10 maj 2020
Cecilia Olsson

Self Storage är något som är väldigt stort i sitt ursprungsland USA, men även många i Sverige börjar utnyttja den fantastiska möjligheten att magasinera sina saker under kort eller lång tid. Även fast det funnits varianter på Self Storage i bland annat Kina och Storbritannien så var det i Texas på 1960-talet som den första anläggningen för magasinering (som vi känner till det idag) öppnade. 

Varför Self Storage?

Magasinering möjliggör att man kan behålla sina ägodelar trots att man inte har plats för de i hemmet. Bor man mitt i en stad finns det ofta väldigt begränsat med boyta. Stora lägenheter kostar mycket och kan vara väldigt svåra att få tag i, för att inte tala om hus som är en omöjlighet för många om man inte har råd med ett hem för flera miljoner. 

Hur bor man bäst på liten yta?

Genom att komma på smarta lösningar i sitt hem kan man ändå klara av att bo i en liten etta utan problem. Det finns många möbler på marknaden som är anpassade för att ha flera funktioner än endast den uppenbara, vilket är perfekt om man bor på liten yta. Något annat som är viktigt när man bor litet är att plocka undan exempelvis vinterjackor och skidutrustning under sommarhalvåret, eftersom de annars tar mycket onödig plats under flera månader då man inte har användning för dem. 

Magasinera för att maximera boytan

Det är dock inte alltid man har tillgång till ett eget förråd eller någon annan stans att ställa sådant man för tillfället inte använder när man man bor i en lägenhet. Ett mycket bra alternativ är då Self Storage. Det möjliggör att man kan hyra plats under kort eller lång tid och får därmed mer yta att leva och bo på i hemmet. Är man i behov av Storage i Uppsala finns Flyttharry som erbjuder larmat magasin med värme och försäkring. 

Fler nyheter