Skapa en efterlängtad atmosfär med hjälp av fototapet

25 januari 2021
Cecilia Olsson

För många känns det viktigt att skapa ett hem som känns trevligt och personligt. En bostad kan kännas extra hemtrevlig om den återspeglar personen som bor där. Det kan också finnas ett behov av att förmedla en speciell känsla med hjälp av inredningen. Till exempel så kanske man vill ha ett ombonat hem som känns mysig och inbjudande eller en stilren och minimalistisk bostad som känns fräsch och funktionell.

Inspireras till att skapa drömhemmet 

Somliga bygger sakta upp sitt hem under många år för att få den perfekta känslan. Man känner in vad som saknas i hemmet och lägger ner tid på att hitta specifika detaljer som passar in i visionen man har av drömhemmet. För andra passar det bättre att söka inspiration från tidningar, sociala medier och liknande för att få en tydlig bild av hur man själv vill ha det. Utifrån den går det sedan att snabbt ta in färger, möbler och material som passar den stil man önskar i sitt hem. 

Låt fototapeter skapa atmosfären i rummet 

Oavsett vilken stil man väljer i hemmet så kan en fototapet vara en stor del i förvandlingen. I ett avskalat hem kan det vara snyggt att ta in struktur på väggarna. Finns det inte redan en tegel- eller trävägg som ger liv till rummet så går det lika bra att fejka den med en fototapet. Tapeten lurar ögat ett en sådan vägg finns i rummet och kan därmed förmedla den önskade känslan. 

Om man går in på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html så kan man söka bland många olika fototapeter av hög kvalitet. Där finns fototapeter med verklighetstrogna motiv som föreställer allt från natur till städer och även tecknade motiv som gör barnrummet extra gulligt. En fototapet ger genast känslan av en mer dynamisk miljö som kan lyfta rummet, låt dig inspireras hos Sohu-shop. 

Fler nyheter