Sov i en skön säng

16 mars 2020
Jenny Olsson
Sov i en skön säng

Det finns många tips i media på hur man sover bra och får en god natts sömn. Man ska bland annat inte ha för varmt i sovrummet och man ska undvika skärmljus från till exempel telefon och ipad alldeles innan sänggående liksom att inte dricka kaffe för sent på kvällen. Men en oerhört viktig punkt är att man har en bekväm säng att sova i. Har man en säng som kanske är gammal och utsliten i madrassen och som inte känns skön att ligga i kan det vara svårt att också sova gott. 

När man ska köpa en ny säng kan det vara svårt att veta vad man ska köpa. Även om man går till en fysisk butik och testar hur en säng känns så är det svårt att veta riktigt innan man sovit några nätter i den. En del kan till exempel drabbas av ryggproblem om sängen är för mjuk medan andra inte alls klarar av madrasser med mer hållfasthet. 

 

Bättre Nätter https://www.battrenatter.se/

är en webbutik som har ett smart upplägg. Här kan man beställa sin säng och testa att sova i den under hundra nätter och innan perioden är slut kan man skicka mot en mindre summa skicka tillbaka och byta fasthet eller helt återlämna sängen mot en lite högre kostnad. 

Att köpa sin säng här är både enkelt och smidigt då man enkelt får hem sängen och även har möjlighet att byta om den inte känns riktigt rätt. Webbutiken har ett stort sortiment av olika sängar, därför är det enkelt att vända sig hit oavsett vilken slags säng man söker. Här finns också ett stort urval av bäddsoffor. 

Man får även fri frakt när man beställer sin säng, vilket inte gör det dyrare än att handla i en fysisk butik men man har fördelen att få sängen hemkörd utan extra fraktkostnad. 

Fler nyheter